n. 2 pss Ruistoast-leipää
Broileritäyte:
300 g hunajamarinoituja kanasuikaleita
1-2 rkl öljyä
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
1 tlk (320g) Pirkka salsa mexicana -kastiketta
1 tlk (300g) Pirkka juustodippiä
Guacamoletäyte:
½ tlk (150g) Pirkka guacamole-dippiä
1 punainen paprika
Kostutus:
kanalientä
Kuorrutus:
½ tlk (150g) Pirkka guacamole-dippiä
150 g ranskankermaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
Koristeeksi:
1 keltainen paprika
n. 100 g kirsikkatomaatteja
n. 10 cm kurkkua
oliiviviipaleita
½ pieni sipuli
jääsalaattia
maissilastuja
Ruskista kanasuikaleet öljyssä, mausta ja hienonna leikkuulaudalla. Sekoita joukkoon salsa ja juustodippi. Kuutioi punainen paprika ja sekoita guacamoleen. Leikkaa leivistä reunat pois. Aseta leivät tarjoiluastiaan, yhteen kerrokseen tulee 6kpl. Kostuta leipiä liemellä ja levitä päälle broilritäytettä. Lisää toinen leipäkerros ja kostuta. Levitä päälle guacamole-täyte. Lisää kolmas leipäkerros, kostuta ja levitä broileritäyttettä. Tee näin vielä neljäs kerros, jos ainekset riittävät. Laita lopuksi päälle vielä leipäkerros ja kostuta se. Laita kakku kylmään maustumaan yön yli. Sekoita guacamole,ranskankerma ja tuorejuusto ja levitä kakun reunoille ja pinnalle. Koristele pinta kuutioiduilla paprikoilla ja lohkotuilla kirsikkatomaateilla, suikaloiduilla kurkuilla, oliiviviipaleilla, sipulirenkailla ja jääsalaatilla. Levitä reunoille maissilastuja.
Ohje on Pirkka-lehdestä.
Kommentit